Šta je digitalni marketing?

usluge digitalnog marketingaDigitalni marketing obuhvata sve marketinške aktivnosti koje se odnose na korišćenje elektronskih uređaja ili interneta. Preduzeća koriste razne digitalne kanale, poput pretraživača, društvenih mreža, e-pošte i drugih veb lokacija kako bi se povezali sa trenutnim i potencijalnim kupcima.

Samostalno ažuriranje sajta

Supersajtovi.rs Izrada web sajtova - Samostalno ažuriranje sajtaS obzirom da je, za većinu korisnika, izrada sajta samo prvi korak u poslovanju na Internetu, u okviru svih naših paketa nudimo Vam besplatnu izradu uputstva za ažuriranje sajta koji izradimo za Vas.

Šta označava SEO?

SEO - optimizacija sajta za pretraživačeVerovatno ste čuli ili pročitali da je tehnička izrada sajta samo jedan deo pravljenja kompletnog web rešenja, a da je jedna od ključnih stvari uraditi dobar SEO. Kao internet marketing strategija, SEO razmatra način funkcionisanja pretraživača kao i pojam koji ljudi pretražuju.

Šta je CMS?

CMS - Sistemi za upravljanje sadržajemU ponudi naših paketa mogli ste pročitati da se izrada sajta uglavnom radi u CMS – u. To je pre svega bitno za sve klijente koji žele da, nakon izrade sajta, samostalno ažuriraju njegov sadržaj.