Doplate i besplatni dodaci

Bez obzira koji paket odaberete, za sve sajtove bez doplate radimo:
- osnovnu optimizaciju za pretraživače
- verziju sajta za mobilne uređaje
- formu za pretragu sajta
- najbolju i najdetaljniju statistiku posećenosti sajta
- kontakt formu
- mogućnost registracije korisnika
- mogućnost ostavljanja komentara
- knjigu gostiju.

Kvalitet i složenost pojedinih aplikacija zavisi od paketa koji izaberete, za veće sajtove rade se složeniji i moćniji dodaci.

Uz pakete STANDARD i PROFI besplatno i po želji na Vaš sajt postavljamo vremensku prognozu, vesti, horoskop, kursne liste, mp3/video plejer... Za pakete LITE i STARTER ove pogodnosti radimo uz doplatu od 1000 din. po stavci.

Sve zainteresovane klijente poučićemo o najboljim strategijama za internet marketing, o metodama za reklamiranje sajta koje donose najbolje rezultate uz najmanja ulaganja (oglašavanje po kliku, oglašavanje po prikazu, Google Ads, Facebook i Instagram Ads...). Takođe, ukoliko želite da na Vašem sajtu zarađujete i reklamiranjem drugih, dobićete sve potrebne informacije o domaćim i stranim marketinškim kompanijama koje plaćaju postavljanje oglasa na Vaš sajt (Google AdSense, BidVertiser, Etarget, Httpool...).

Ukoliko želite da nakon izrade sajta sami ažurirate njegov sadržaj, uradićemo ga pomoću CMS – a, i Vi ćete moći da bez ikakvog programerskog znanja lako menjate i dodajete sadržaj. Možete da se odlučite i za opciju da Vam mi vršimo redovno održavanje, a cena za to je po dogovoru i zavisi od obima i učestalosti menjanja i dodavanja sadržaja.