Vaše ideje - Predlog izrade sajta po Vašem budžetu

Ukoliko Vam nijedan od navedenih profila ne odgovara, možete sami odrediti profil svog sajta. Ukoliko imate tačnu sumu koju ste spremni da izdvojite za sajt, a ne uklapa se ni u jedan od ovih profila, Vi nam recite koji je to iznos, a mi ćemo Vam napraviti predlog sajta. Takođe, ukoliko imate tačnu ideju za sadržaj svog sajta, prenesite nam je i mi ćemo Vam odrediti cenu. Popunite naš formular za besplatnu procenu i mi ćemo Vam ubrzo odgovoriti.

Imajte na umu i da se navedeni opisi profila sajtova mogu menjati po Vašoj želji, da se ne morate striktno držati svih napisanih stavki, da uvek možete predložiti nešto što nije navedeno ili izostaviti nešto što je navedeno, a u zavisnosti od Vaših predloga mi ćemo Vam izaći u susret (bez ili sa korekcijom cene – zavisi od Vaših zahteva). Za manje promene nećemo vršiti naplate, jer prvi cilj nam je da, našim kvalitetnim radom, i Vas i sebe predstavimo svetu u najboljem izdanju.

Posetite nas za besplatne i potpuno neobavezujuće konsultacije, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje i najisplativije rešenje za Vaš web sajt!