Facebook reklamiranje

facebook reklamiranje - fb advertising

Mnogi su primeri malih i velikih kompanija koje su počele da ostvaruju neverovatan obrt reklamiranjem na Facebook – u. Facebook reklame targetiraju korisnike na osnovu njihove lokacije, demografije, informacija sa profila i mnogih drugih informacija od kojih većina postoji samo tu - na Facebook-u.

Samostalno ažuriranje sajta

Supersajtovi.rs Izrada web sajtova - Samostalno ažuriranje sajtaS obzirom da je, za većinu korisnika, izrada sajta samo prvi korak u poslovanju na Internetu, u okviru svih naših paketa nudimo Vam besplatnu izradu uputstva za ažuriranje sajta koji izradimo za Vas.

Šta je CMS?

CMS - Sistemi za upravljanje sadržajemU ponudi naših paketa mogli ste pročitati da se izrada sajta uglavnom radi u CMS – u. To je pre svega bitno za sve klijente koji žele da, nakon izrade sajta, samostalno ažuriraju njegov sadržaj.

Šta je digitalni marketing?

usluge digitalnog marketingaDigitalni marketing obuhvata sve marketinške aktivnosti koje se odnose na korišćenje elektronskih uređaja ili interneta. Preduzeća koriste razne digitalne kanale, poput pretraživača, društvenih mreža, e-pošte i drugih veb lokacija kako bi se povezali sa trenutnim i potencijalnim kupcima.