Starter SEO paketi

STARTER SEO - dugoročni paket - 150€ / mesec

Paket podrazumeva osnovni, kontinuirani rad na određenim aspektima sajta (on-page) kako bi se postigla bolja pozicija na pretraživaču. Namenjen je vlasnicima web stranica manjih i srednjih biznisa koji imaju slabu konkurenciju za ključne reči za koje pretenduju da se optimizuju. Koliko je jaka neka ključna reč dobijamo na osnovu niza provera kroz različite SEO alate. U takvoj konkurenciji ovaj paket daje određene mogućnosti poboljšanja pozicije u rezultatima pretrage.

STARTER SEO paket obuhvata svakodnevnu aktivnost na određenim elementima sajta kako bi prva stranica Googla postala realnost: kreiranje kompletnog SEO i IM (internet marketing) plana, optimizacija tagova, slika, izgradnja spoljnih i unutrašnjih linkova, blog strana, prijavljivanje na Google-ove alate (Analytics, Search Console, My Business) i upisivanje u direktorijume, povezivanje sa društvenim mrežama, optimizacija domena i URL i sl.

STARTER SEO - jednokratni paket - 250€

Ovaj paket namenjen je korisnicima koji trenutno nisu u mogućnosti da više ulažu u optimizaciju svog web sadržaja. Paket je predviđen za sajtove malih i srednjih preduzeća u nišama koje imaju malu konkurenciju za određene ključne reči. Jačinu konkurentskih sajtova određujemo po broju mesečnih upita za određene ključne reči, za koje i vi želite da se bolje pozicionirate.

STARTER SEO paket podrazumeva osnovna SEO on page podešavanja i alate za Google, optimizovanje tagova i unutrašnjih linkova, prijavljivanje na Google Analytics i Google Search Console radi boljeg praćenja sajta. Sajt se tehnički priprema za dalji rad na ostalim njegovim aspektima. Ovaj paket može dati određene rezultate kada je u pitanju pretraga ukoliko je konkurencija slaba. Naravno i ti rezultati su jednokratni, pa uvek ovaj paket predlažemo kao osnovu za kontinuirani rad na optimizaciji sadržaja na web sajtu uz neki od naših mesečnih paketa, kako bi web stranica zadržala a zatim i poboljšala svoj rang na Google.