Usluge Copywriting-a - SEO tekstovi za Vaš sajt

Odlučili ste da izradite web sajt, ali vam je potreban tekst?

Mi ćemo ga napisati za vas!

Specijalizovani smo za pisanje marketinških tekstova – copywriting. Copywriter pronalazi prave reči koje prodaju vaš proizvod ili uslugu. Dobrim poznavanjem marketinških zakonitosti i psihologije potrošača pretvara čitaoce reklamnih poruka u kupce. On ih ubeđuje da vi imate upravo ono što im je potrebno u ovom trenutku.

Angažovanjem profesionalnog copywriter-a pri izradi sajta štedite i vreme i sredstva. Novac uložen u marketing višestruko se vraća, jer nikome nije potreban sajt koji ne donosi nove klijente i ne prodaje proizvod.

Preciznim određivanjem ciljne grupe, poruka stiže na pravu adresu, do potencijalnih kupaca.

Svi naši tekstovi su visoko optimizovani (SEO) za vodeće pretraživače Google, Bing, Yahoo... To znači da bivaju prepoznati od strane tih pretraživača i bolje pozicionirani u odnosu na konkurenciju. Samim tim sajt je vidljiv i dostupan većem broju čitalaca.

Ukoliko već imate sajt, a niste zadovoljni njegovim sadržajem ili učinkom, preradićemo ga u potpunosti ili optimizovati već postojeće tekstove.

Ne morate obilaziti različite marketinške agencije sa željom da predstavite novu uslugu, ideju ili proizvod. Nudimo sve što vam je potrebno u reklamnoj kampanji na jednom mestu:

  • tekstove za web sajt
  • prodajna pisma - Newsletters
  • Facebook, Instagram i Google reklame
  • poslovni (biznis) blog
  • kratke marketing forme – logo i slogan
  • politički govori, tekstovi za web magazine, izveštaji...

Dugogodišnje iskustvo u pisanju garantuje vam kvalitetne, stilski i gramatički savršene tekstove.