Starter SEO paketi

Paket podrazumeva osnovni, kontinuirani rad na određenim aspektima sajta (on-page) kako bi se postigla bolja pozicija na pretraživaču. Namenjen je vlasnicima web stranica manjih i srednjih biznisa koji imaju slabu konkurenciju za ključnu reč za koju pretenduju da se optimizuju. Koliko je jaka neka ključna reč dobijamo na osnovu broja mesečnih upita u pretraživaču. U takvoj konkurenciji ovaj paket daje određene mogućnosti poboljšanja pozicije u rezultatima pretrage.

Standard SEO paketi

Ovaj paket donosi vam kontinuirani (svakodnevni) rad na određenim aspektima web sajta kako bi se poboljšala njegova pozicija na pretraživaču za određene ključne reči srednje i jake konkurentnosti. Namenjen je online prezentacijama malih i srednjih biznisa i podrazumeva aktivnosti na brojnim elementima sajta (on page) kako bi prva stranica pretraživača postala dostižna: kompletan SEO i IM plan, optimizacija tagova, hijerarhijska struktura sajta, link building, mape sajta, novi SEO optimizovni sadržaj, povezivanje na Googlove alate radi lakšeg praćenja, nalozi na društvenim mrežama, određeni elementi off page optimizacije (odnosi se na sve što je vezano za vaš sajt a nije na vašem serveru) - forumi, diskusije, blog mreže i td.

Profi SEO paketi

Namenjen je svima koji su shvatili značaj SEO marketinga u savremenom poslovanju i rešili da od svog sajta naprave funkcionalnu mašinu za dovođenje novih klijenata i povećanje zarade, srednjim i velikim biznisima u oblasti jake konkurentnosti. Ovaj paket podrazumeva komletan kontinuirani rad na svim elementima web sajta (on i off page optimizacija) koji će ga dovesti na najbolje pozicije na 1.strani pretraživača.

PROFI SEO paket obuhvata : sastavljanje kompletnog SEO i IM plana, optimizaciju svih tagova, novi SEO sadržaj, potpuno optimizovanu link mrežu, mape sajta, aktuelizaciju sadržaja, kreiranje i ažuriranje naloga na svim aktuelnim društvenim mrežama, prijavljivanje na Guglove alate i uz to redovne aktivnosti na kreiranju off page imidža –učestvovanje na forumima i diskusijama, pisanje press članaka, pisanje za blogove, upisivanje u adekvatne direktorijume i još 200 različitih aktivnosti.