Profi SEO paketi

PROFI SEO - dugoročni paket - 800€ / mesec

Namenjen je svima koji su shvatili značaj SEO marketinga u savremenom poslovanju i rešili da od svog sajta naprave funkcionalnu mašinu za dovođenje novih klijenata i povećanje zarade, srednjim i velikim biznisima u oblasti jake konkurentnosti. Ovaj paket podrazumeva komletan kontinuirani rad na svim elementima web sajta (on i off page optimizacija) koji će ga dovesti na najbolje pozicije na 1. strani pretraživača.

PROFI SEO paket, između ostalog, obuhvata: sastavljanje kompletnog SEO i IM plana, optimizaciju svih tagova, novi SEO sadržaj, potpuno optimizovanu link mrežu, mape sajta, aktuelizaciju sadržaja, kreiranje i ažuriranje naloga na svim aktuelnim društvenim mrežama, prijavljivanje na Guglove alate i uz to redovne aktivnosti na kreiranju off page imidža – učestvovanje na forumima i diskusijama, pisanje press članaka, pisanje za blogove, upisivanje u adekvatne direktorijume, schema markup i još 200 različitih aktivnosti.

Rad na SEO optimizaciji web sadržaja pre svega je proces, često dugotrajan i neizvestan, a rezultati zavise od brojnih faktora (promene u algoritmima pretraživača, marketing aktivnosti konkurentskih kompanija). Ipak, u eri online poslovanja, internet je prestižno tržište koje treba osvojiti, a 1. mesto Google nešto za šta se svakako vredi boriti i u šta se mora ulagati. Jer internet danas = Google = veći broj klijenata i veća zarada.

PROFI SEO - jednokratni paket - 1000€

Profi SEO paket namenjen je malim, srednjim i velikim preduzećima u oblastima jake konkurencije. Podrazumeva jednokratnu aktivnost na svim aspektima sajta (on i off page) kako bi se sajt što bolje rankirao na prvoj strani pretraživača ispred konkurentskih web stranica. To znači da se primenjuju određene tehnike na samom sajtu ali i na svim okolnim aspektima koji se ne nalaze na vašem serveru a direktno se tiču sajta – kreiranje naloga na aktuelnim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn, Yelp, Twitter...), upisivanje u odgovarajuće direktorijume i još 200 različitih aktivnosti.

Međutim, da bi se došlo do prve pozicije pretraživača i na njoj ostalo, što je i krajnji cilj optimizacije web stranice, potrebno je kontinuirano raditi i ažurirati sadržaj, istovremeno pratiti promene u algoritmima pretraživača, ali i marketinške aktivnosti konkurencije. Stoga, naša je preporuka svima koji pretenduju da se zadrže na prvim pozicijama Googla (i drugih pretraživača) da izaberu PROFI mesečni paket i to mesto osiguraju.