LITE sajt - Cena 200€

Naš najpovoljniji paket kreiran je prevashodno kako bi zadovoljio potrebe klijenata čija delatnost ne zahteva veliki broj strana za web prezentaciju. Isto tako, izrada sajtova u ovom paketu je namenjena ljudima kojima ulaganje u online promociju trenutno ne predstavlja prioritet u marketinškim aktivnostima.

Moramo napomenuti i to da web sajtovi izrađeni u ovom paketu kvalitetom osnovne izrade ne zaostaju za onim iz „većih“ paketa, razlika je uglavnom u kvantitetu (broju strana i dodacima), kao i u kompleksnosti dizajna. Najbolji sajt ne mora biti i najskuplji, već onaj koji će vas na efikasan način predstaviti internet korisnicima.

Kako bismo vam pomogli da lakše odaberete odgovarajući paket, navešćemo neke od delatnosti i zanimanja koja bi se mogla efektno predstaviti na internetu LITE web sajtom:

 • Zanatske i uslužne delatnosti, radnje i saloni specijalizovani za pružanje manjeg broja usluga – frizerski saloni, saloni za masažu, saloni za manikir i pedikir, obućari, cvećare, krojačke radnje, hemijsko čišćenje, manje škole stranih jezika
 • Delatnosti kojima je galerija slika prioritetan vid sadržaja na web sajt prezentaciji: ateljei, slikarske galerije, dečije igraonice
 • Male fondacije i udruženja

Šta dobijate u LITE paketu izrade sajta?

 • Cena izrade sajta uključuje do 10 strana. Kontakt strana ne ulazi u tih 10, ona se podrazumeva i ne naplaćuje se, kao i opcija vršenja pretrage sajta.
 • Sajt se radi u CMS-u, i nakon izrade dobijate uputstvo uz pomoć kojeg ćete brzo i lako sami ažurirati sadržaj sajta ukoliko želite
 • Broj fotografija i kratkih video snimaka na stranama nije ograničen.
 • Ukoliko želite višejezičnost sajta, unošenje sadržaja za svaki dodatni jezik se naplaćuje 50€. Ako želite da mi uradimo prevod na engleski jezik, cena je 800 din. po A4 strani teksta, odnosno 1200 karaktera.
 • U roku od 1-3 dana vrši se obrada materijala, sajt se dizajnira, izrađuje i postavlja na internet server. Čim je sajt postavljen možete ga pogledati na Internetu i uputiti nam sugestije za izmene. Izrada sajta je zvanično završena onda kada ste u potpunosti zadovoljni njegovim izgledom.
 • Nakon što je sajt konačno postavljen, prijavljujemo ga na sve svetske poznate pretraživače (Google, Yahoo...). Za sve sajtove radimo osnovni "on page" SEO (optimizaciju za pretraživače).
 • Bez obzira na nisku cenu, sajt ne mora biti apsolutno neinteraktivan. Ako Vam je potrebno, besplatno ćemo Vam omogućiti sledeće interaktivne sadržaje: registraciju članova na Vaš sajt, mogućnost ostavljanja kometara posetilaca i knjigu gostiju.
 • Vršimo i izradu originalnog logotipa za Vas, ukoliko ga već ne posedujete. Cena izrade originalnog logotipa je 60€, uz koji besplatno dizajniramo i pravimo i reklamni baner koji možete koristiti za reklamiranje na drugim sajtovima.
 • Ukoliko želite nama da prepustite ažuriranje i održavanje svog sajta, uvek se lako možemo dogovoriti za cenu. Cena zavisi od dinamike održavanja i količine materijala, i najčešće se formira na osnovu potrebnog broja radnih sati. Kao naš klijent, za održavanje sajta dobijate popust od 50% i mogućnost dogovora dinamike plaćanja, dok se održavanje sajtova koje nismo mi izradili naplaćuje 10€ po radnom satu programera.

Kontaktirajte nas za potpuno besplatne i neobavezujuće konsultacije. Ponudićemo najbolje i najisplativije rešenje za Vaš Internet nastup!