STARTER sajt - Cena 350€

Web sajtovi iz ovog paketa obezbediće funkcionalnu online promociju manjim i srednjim preduzećima, agencijama i zanatskim radnjama, firmama koje se bave veleprodajom manjeg broja proizvoda koji ne zahtevaju kataloški pregled sajta...

Pored većeg broja strana u odnosu na sajtove iz LITE paketa, web sajtovi iz ovog paketa imaju dodatnu funkcionalnost i interaktivnost sa korisnicima. Naravno, uvek se možemo dogovoriti oko dodatnih sadržaja koji će doprineti još efektnijoj dinamičnosti internet prezentacije.

Da bismo vam pomogli da odlučite da li STARTER paket odgovara prirodi vašeg posla, pobrojaćemo delatnosti i zanimanja koje bi mogao efikasno prezentovati online posetiocima:

 • Stomatološke i druge specijalističke ordinacije, manje knjigovodstvene agencije, manje vile, škole jezika, škole i školice sporta, manje agencije koje pružaju konsultantske usluge, frizerski i kozmetički saloni
 • Udruženja građana i ansambli, fondacije
 • Web promocije manjih časopisa, knjiga, samita i konferencija

Šta dobijate u STARTER paketu izrade sajta?

 • Cena izrade sajta uključuje do 20 strana. Kontakt strana ne ulazi u tih 20, ona se podrazumeva i ne naplaćuje se, kao i opcija vršenja pretrage sajta.
 • Sajt se radi u CMS-u, i nakon izrade dobijate uputstvo uz pomoć kojeg ćete brzo i lako sami ažurirati sadržaj sajta ukoliko želite
 • Broj fotografija i kratkih video snimaka na stranama nije ograničen.
 • Ukoliko želite višejezičnost sajta, unošenje sadržaja za svaki dodatni jezik se naplaćuje 50€. Ako želite da mi uradimo prevod na engleski jezik, cena je 800 din. po A4 strani teksta, odnosno 1200 karaktera.
 • U roku od 3-5 dana vrši se obrada materijala, sajt se dizajnira, izrađuje i postavlja na internet server. Čim je sajt postavljen možete ga pogledati na Internetu i uputiti nam sugestije za izmene. Izrada sajta je zvanično završena onda kada ste u potpunosti zadovoljni njegovim izgledom.
 • Nakon što je sajt konačno postavljen, prijavljujemo ga na sve svetske poznate pretraživače (Google, Yahoo...). Za sve sajtove radimo  osnovni "on page" SEO (optimizaciju za pretraživače).
 • Bez obzira na nisku cenu, sajt ne mora biti apsolutno neinteraktivan. Ako Vam je potrebno, besplatno ćemo Vam omogućiti sledeće interaktivne sadržaje: registraciju članova na Vaš sajt, mogućnost ostavljanja kometara posetilaca i knjigu gostiju.
 • Vršimo i izradu originalnog logotipa za Vas, ukoliko ga već ne posedujete. Cena izrade originalnog logotipa je 60€, uz koji besplatno dizajniramo i pravimo i reklamni baner koji možete koristiti za reklamiranje na drugim sajtovima.
 • Ukoliko želite nama da prepustite ažuriranje i održavanje svog sajta, uvek se lako možemo dogovoriti za cenu. Cena zavisi od dinamike održavanja i količine materijala, i najčešće se formira na osnovu potrebnog broja radnih sati. Kao naš klijent, za održavanje sajta dobijate popust od 50% i mogućnost dogovora dinamike plaćanja, dok se održavanje sajtova koje nismo mi izradili naplaćuje 10€ po radnom satu programera.

Budite slobodni da nas kontaktirate za konsultacije koje su potpuno besplatne i neobavezujuće. Za Vaš Internet nastup ponudićemo najbolje i najisplativije rešenje!