Standard SEO paketi

STANDARD SEO - dugoročni paket - 400€ / mesec

Ovaj paket donosi vam kontinuirani (svakodnevni) rad na određenim aspektima web sajta kako bi se poboljšala njegova pozicija na pretraživaču za određene ključne reči srednje konkurentnosti. Namenjen je online prezentacijama malih i srednjih biznisa i podrazumeva aktivnosti na brojnim elementima sajta (on page i off page) kako bi prva stranica pretraživača postala dostižna: kompletan SEO i IM plan, optimizacija tagova, hijerarhijska struktura sajta, link building, mape sajta, novi SEO optimizovni sadržaj, povezivanje na Googlove alate radi lakšeg praćenja, nalozi na društvenim mrežama, određeni elementi off page optimizacije (odnosi se na sve što je vezano za vaš sajt a nije na vašem serveru) - forumi, diskusije, blog mreže i td.

Koliko je važan kontinuirani rad na optimizaciji web stranice možda najbolje dočarava poređenje sa baštom. U nju prvo posadite kvalitetno seme (sadržaj), a zatim ga morate dobro negovati, štititi od korova, dohranjivati i zalivati...da bi se posle određenog vremena moglo uživati u plodovima. A to je prvo mesto na Googlu, ispred konkurencije, više saobraćaja na sajtu, više potencijalnih klijenata i veća zaradu.

STANDARD SEO - jednokratni paket - 500€

Standardni paket predstavlja jednokratnu aktivnost na određenim elementima sajta kako bi se on tehnički u potpunosti pripremio za dalji rad na optimizaciji, jer kao što smo više puta napomenuli, da bi se postigli određeni rezultati na pretraživaču potrebno je svakodnevno primenjivati određene aktivnosti na web stranici. Standard SEO stoga, namenjen je vlasnicima web sajtova koji nisu u mogućnosti da svakog meseca ulažu u SEO marketing. Ovim paketom, njihov sajt će u potpunosti biti spreman za dalji rad kada se za to budu odlučili.

Standard paket odgovara svim sajtovima malih i srednjih preduzeća koji žele da budu dobro rangirani za ključne reči slabe i srednje konkurentnosti. Jačinu ključnih reči određujemo upoređujući broj mesečnih upita u pretraživač. To znači da će ovaj paket dati određene rezultate u vidu poboljšanja pozicije na pretraživaču i u odnosu na konkurentske web prezentacije, ali da bi se ta pozicija održala i vremenom popravljala, potreban je stalni rad na sajtu, kroz neki od naših mesečnih paketa.